Viberate bo zavibriral čez dobrih 24ur

Čez dobrih 24 ur namerava ekipa slovencev pretresti live music industrijo. Viberate je dobesedno preplavil svetovni splet. Kamorkoli se obrnem je tu Viberate. Praktično ne poznam kripto medija, ki nebi o projektu objavil prispevka. Celoten seznam publikacij najdete na Viberate spletišču.

Ekipa Viberate bo v svoji crowdfunding/ICO  kampaniji razdelila 120M VIBE žetonov. Tehnični list aka whitepaper je definitivno vreden prebiranja. Več informacij o crowdsale-u.

V trenutni poplavi ICO (initial coin offeringov) je izredno težko najti projekte, ki ne obstajajo izključno z namenom opeharjenja investitorjev, zato so projekti kot je Viberate prava osvežitev.

Da pa bo pričetek kampanije še bolj zanimiv, nameravajo pri Viberate javno predvajati “streaming” dogajanje iz poslovnih prostorov, za glasbeno razpoloženje pa bo poskrbel svetovno znani

DJ UMEK, ki je tudi soustanovitelj projekta Viberate.

Viberate platforma že obratuje, kar postavlja projekt med zelo redko vrsto crowdsale-ov, ki že ima funkcionalen produkt oz platformo, ki jo uporabniki že danes lahko uporabljajo.

V svetu kjer pa blockchain tehnologija prodira v praktično vse industrijske panoge, je tokenizacija Viberate platforme logičen korak naprej. Večina ICO investitorjev vlaga v tovrstne projekte izključno iz cenovno špekulativnih razlogov, nekaj pa nas je takih, ki vidimo stvari drugače.

Če citiram sam sebe.

“Naložba 500€ v VIBE-e je zame , kot da že danes rezerviram sredstva za nakup vstopnic za koncert skupine ali glasbenika, ki ga svet sploh še ni videl na odru”

Osebno menim, da bo crowdsale končan že v prvih par minutah, zato upam da je DJ UMEK pripravil eno najkrajših melodij v svoji glasbeni karieri.

Za sodelovanje pri ICO crowdfundingu boste potrebovali kriptovaluto Ethereum in pa seveda varno denarnico, ki omogoča shranjevanje erc20 kripto žetonov.

Sledite Viberate na Facebook-u, Twitter-ju, Linkedin-u, Slack-u, BitcoinTalk-u, Medium blog-u in Telegramu.

Opomba: Prispevek ni investicijski nasvet.  Vam je bil prispevek všeč? Ker želim da stran za vedno ostane brez reklam so vaše donacije dobrodošle: https://etherscan.io/address/0xb317d0bac53CEf0F801a54D4f6426862cE10C788

 

 

 

Dodaj odgovor