Leto dni je minilo od kar je Tokens.net vrata odprl javnosti. Skoraj da ne mine dan, brez očitka posameznikov skupnosti o odsotnosti marketinških aktivnosti podjetja.

Pa so očitki upravičeni? Se za tržne/promocijske/marketing aktivnosti v kriptosvetu res šteje samo, ko gre za pregrešno drage PR članke v kriptomedijih, bounty kampanije, ki privlačijo horde lažnih sledilcev in prevarantov, sponzorirane objave na družabnih medijih in oglasi na spletnih iskalniki?

Zagotovo zgoraj navedene aktivnosti bistveno pripomorejo k večji prepoznavnosti produkta in platforme, v večini primerov pa za podjetje predstavljajo zgolj astronomski strošek iz kupljene moke pa je ponavadi namesto debelega hlebca zgolj žemljica, pa še ta malo pretrda za ugriz in tudi malce plesniva.

Pri Tokens.net so svoj fokus in sredstva usmerili raje v razvoj vrhunske trgovalne platforme, katera iz meseca v mesec dobiva nove funkcionalnosti, katerim nismo priča na vsakem vogalu kriptosveta.

Namesto “metanja denarja” v neučinkovito oglaševanje, Tokens utilizira najpomembnejši element vsakega uspešnega podjetja, to pa so ljudje.

Prav ti ljudje imajo zasluge za Tokens.net index kriptovalut in kripto žetonov, aktiven blog, na katerem že danes najdete kar nekaj koristnih nasvetov iz kriptosveta in vodičev za uporabo določenih funckcij.

Veliko se dela na organski SEO optimizaciji platforme za spletne iskalnike, uradni kanali družabnih medijev se vedno bolj aktivni, objave na Tokens.net blogu so vedno bolj pogoste. Vse navedene aktivnosti seveda spremljajo tudi spletni pajki (Google crawler) kateri indeksirajo te vsebine in postopoma umeščajo Tokens.net na višjo pozicijo v spletnih iskalnikih.

Čas bo pokazal svoje. Dobro blago se je vedno samo hvalilo. Najpomembnejša lastnost vsake kripto menjalnice je varnost, zanesljivost in transparentnost, ter konstanten razvoj in integracija novih funkcionalnosti.

Tokens.net transparentnost trgovalnega volumna zagotavlja z kriptografskim uničevanjem DTR žetonov vseh pobranih trgovalnih provizij 24 urnega cikla.

Od dne javnega odprtja Tokens.net platforma obratuje nemoteno, priča smo bili zgolj enemu krajšemu izpadu delovanja, pa še ta je bil posledica globalnega izpada pri DNS ponudniku CloudFlare.

Tokens.net je pred kratkim kot prva kriptomenjalnica na svetu omogočila vsem uporabnikom platforme brezplačno orodja za avtomatizirano trgovanje pod imenom “Market Making Bot“.

Sam “market making” ni novost, saj jo konkurenčne menjalnice ponujajo svojim elitnim naročnikom za slednjo pa “mastno zaračunajo”. Tokens.net pa pa omenjeno storitev omogočil vsakemu registriranemu uporabniki.

Tokens.net je po mojem mnenju ena najvarnejših in najbolj transparentnih kriptovalutnih trgovalnih platform.

Vam je bil prispevek všeč? Pri Coin.si imamo zelo radi DTR token: 0x171E085B210f5831E05AC7e0f5960d37A7324395