Računalniška trgovina in servis računalniške opreme z dolgoletno tradicijo MolekServis je prvo podjetje na Vrhniki, katero od 21.2.2019 dalje v svoji poslovalnici na Vrtnariji 3 podpira plačila v kriptovalutah (Bitcoin,BitcoinCash, Ethereum, Elipay).

Integracija kriptoplačil je urejena preko sistema Elipay katerega pospešeno razvija podjetje Eligma.

Za uspešno kriptoplačilo pri MolekServisu potrebujete preverjen uporabniški račun Elipay in pa seveda v nadaljevanju pozitvno stanje na eni od kriptovalutnih denarnic.

Za vsak nakup pa v obliki “token back” prejmete tudi nagrado za zvestobo v obliki domačega ELI žetona podjetja Eligma.

Eligmin Elipay je slovenijo ponovno postavil na svetovni kripto zemljevid saj smo dežela z praktično največ prodajnimi lokacijami na katerih lahko plačujete z kriptovalutami.

Plačila preko Elipay so takojšnja in ni potrebno čakati , da rudarji potrdijo transkacijo saj se plačila ne izvršujejo na podatkovnih verigah blokov “on chain transactions”.

Dodati moram, da je Elipay kriptodenarnica skrbniška storitev podobno kot kripto menjalnice. Uporabniki svoja kriptosredstva zaupajo v varno hrambo podjetju Eligma.

Kot za vsako tovrstno storitev je priporočeno, da uporabniki na slednji ne hranijo extremnih količin kriptovalut,saj le to ni potrebno.

V kolikor se odpravljate po nakupih v Elipay podprte fizične ali spletne trgovine, si enostavno napolnite vaš Elipay račun z izbrano kriptovaluto, počakate na potrditev transakcije “tx confirmations” in vaša kupna moč je pripravljena.

Vam je bil prispevek všeč?

Nič ne pokaže vašega zadovoljstva kot donacija v ELI!

0xCf7dc31Eaf629af4520A47deee7E5e8Fa8D526B4