Ste novi v kriptosvetu?

Ste želeli zvedeti odgovor na vprašanje kaj je to bitcoin ali pa mogoče kaj so to kriptovalute pa ste prejeli odgovor, ki je bil na zelo tanki meji med znanstveno fantastiko in trilerjem,ki ste ga pretekli weekend gledali nazadnje, ko ste šli v kino?

Ste se kdaj vprašali kaj je to internet ali pa celo kako internet deluje?

Ste se kdaj vprašali kaj so kreditne in plačilne kartice ali kako delujejo?

Večina ljudi po svetu, ki internet in plačilne kartice uporablja vsak dan bodisi v zasebne ali pa poslovne namene si tovrstnih vprašanj enostavno ne zastavi, saj se raje posvečajo uporabnosti teh tehnologij.

Seveda osnovno razumevanje vsake tehnologije, ki jo uporabljamo vsak dan še zdaleč ni odveč, saj slej ko prej naletimo na kakšno težavo ali občasno nedelovanje, naša lastna sposobnost reševanja tovrstnih težav pa nam lahko privarčuje kar konkretne vsote denarja na letnem nivoju.

Ne delajte si iluzij,tako kot morate plačati informatika, da vam popravi računalnik, vzpostavi varno domače ali poslovno lokalno in internetno omrežje bo potrebno plačati tudi kripto strokovnjaka.

Za tiste,ki smo rastli skupaj z kriptosvetom se nam zdi zelo nenavadno in že celo do neke mere absurdno, kako ljudje brez težav najamejo informatika, da odpravi težavo ali svetuje pri uporabi IT rešitev, v svetu kriptovalut pa brezplačnih nasvetov nihče ne ceni, seveda so tudi tu izjeme.

Zavedajte se, da je čas, ki si ga posameznik vzame za vas, da vam pomaga oz odgovori na vaše “kriptovorašanje” dejansko čas, ki ga ne preživi z družino, da je to čas ki ga ne uporabi za svoje delo in posledično prihodek, da je to čas,ki bi ga verjetno raje posvetil sprehodu v naravo ali izvedbo kakšne športne ali družabne aktivnosti.

Da se ne oddaljim preveč od bistva naslovnice in odgovora na vprašanje “Kaj je bitcoin? Kaj so kriptovalute? Odgovor v enem stavku!”

BITCOIN JE INTERNET SEFOV, KDOR POSEDUJE KLJUČ OD SEFA, GA ODKLENE IN PRESTAVI VSEBINO V DRUG SEF.