Fiat,kripto finance in naložbene priložnosti obeh svetov kar v vašem žepu! Prihaja MoneyRebel!

Si predstavljate tradicionalne finance, kripto investicije in malo armado finančnih svetovalcev kar v vašem žepu?

S platformo MoneyRebel bo to postalo resničnost.

Pre-ICO je uspešno zaključen. MoneyRebel ICO se začne 8. maja 2018, ob 13:00 UTC.

Zahvaljujoč vzponu tehnologije veriženja podatkovnih blokov nam kripto svet ponuja zanimive priložnosti za naložbe. A priznajmo si! Krmarjenje v svetu kriptovalut je lahko zahtevno. Tukaj bo odločilno vlogo odigral MoneyRebel – edinstvena platforma, ki na enem mestu združuje začetnike in kripto strokovnjake.

Kakšen je potencial kripto trga?

Platforma MoneyRebel izkorišča ključne prednosti 
izredno obetavnega poslovnega okolja.

Med letoma 2017 in 2023 pričakujemo 35-odstotno letno rast na kripto trgu.

Glede na tržno analizo 77 % predstavnikov managementa na najvišji ravni pričakuje, da bodo do leta 2020 uvedli tehnologijo blockchain kot del svojega sistema ali procesa.

Na področju medsebojne ekonomije se pričakuje 2400% rast s 14 milijard $ leta 2014 do 335 milijard $ leta 2025.

 

MoneyRebel je finančna platforma, ki deluje kot stičišče kripto izkušenih in začetnikov, ki želijo raziskati kriptosvet. Kakovost kripto izkušenih ocenjujejo začetniki, njihove ocene pa se zapisujejo s tehnologijo veriženja blokov. Ker je le-ta transparentna in nezmotljiva, to krepi njihovo medsebojno zaupanje.

Ste novi v kriptosvetu?

Platforma MoneyRebel vam omogoči kripto začetke na popolnoma preprost in varen način. Kako? S preprostim postopkom identifikacije, podprtim s tehnologijo veriženja podatkovnih blokov, super uporabniško izkušnjo in kratkim procesom. Če potrebujete pomoč, so vam na vsakem koraku vašega kripto potovanja na voljo kripto izkušeni.

Ste kripto izkušeni?

Če ste, vam MoneyRebel platforma omogoča, da pomagate kripto začetnikom. In odslej boste tudi plačani, svojega strokovnega znanja ne boste več razdajali brezplačno! Za svoje znanje boste v plačilo prejeli MRP žetone. MoneyRebel bo znatno zmanjšal tudi čas, ki je potreben za to, da nekomu pomagate. Začetniki pa bodo ocenili kakovost vaše pomoči, kar vam omogoča, da vas za plačljivo pomoč najame še več ljudi.

MoneyRebel izkorišča prednosti tehnologije veriženja blokov za sledenje in beleženje preteklih uspehov in kredibilnosti svetovalcev – na pregleden in zanesljiv način.