Decentraliziran energetski trg SunContract

Slovenija  praktično že od samega začetka velja za deželo pionirjev decentraliziranih verig blokov (blockchain). Kamorkoli se obrnem vrhunske ideje, vrhunski umi ter ideje in projekti, ki spreminjajo svet. Tudi tokrat vam bom na kratko ponosno predstavil rešitev na katero po tihem čakam že dobro desetletje in mi jo je predstavil sam CSO (chief security officer), ki sodeluje pri projektu.

Luka P. je zame že od prvega dne zaupanja oseba in velik poznavalec informacijskih tehnologij in kriptografske varnosti zato sem na SNC uvodnem sestanku in predstavitvijo projekta še pred začetkom slutil, da gre za projekt, ki postavlja nove smernice na velikem industrijskem področju, kjer blockchain tehnologija predstavlja revolucionarno in inovativno rešitev.

SNC je energetski token, ki ga bo podjetje izdalo svojim ICO zagonskim podpornikom, bo domoval na omrežju Ethereum, kar pomeni da bodo energetski žetoni komunicirali med napravami in uporabniki z uporabo ethereum kriptovalutnih naslovov, za samim žetonom (SNC token-om) pa bo stala pametna matematična pogodba, ki bo zagotavljala, da bo samo omrežje varno in pravilno delovalo v ekonomiji proizvodnje in monetizacije raznovrstnih energetsko proizvodnih virov.

Razvojna ekipa, ki jo lahko najdete na uradnem spletnem naslovu  je zelo strokovna in izkušena na področjih energetike,matematike in informacijskih tehnologij  in verjamem da bodo svetu prinesli vrhunske izboljšave za bolj učinkovit  in okolju bolj prijazen energetski svet.

Za več informacij o projektu pa obiščite spodnje komunikacije kanale.

Spletno mesto: https://suncontract.org/

Projektni dokument: https://suncontract.org/res/whitepaper.pdf

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta/22304821/

Facebook: https://www.facebook.com/suncontractorg/

Twitter: https://twitter.com/sun_contract

Forum: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1934763.0;all

GitHub in Wiki: https://github.com/SunContract/wiki